Mezirepublikové dodávky mezi Českou a Slovenskou republikou v letech 1991 až 1993 - Jenčovská, V.
Od 1. štvrťroka 1992 zisťovanie odbytu do SR, resp. ČR v ČSÚ pre potreby odhadu HDP (podľa výkazu závodovej jednotky), v r. 1993 zisťovanie 1. u výrobcov a 2. využitím údajov colnej štatistiky. Výsledky (spracované v tabuľkách) za štvrťroky r.1991-1992 a 1993 za súbor veľkých organizácií (nad 25 pracovníkov), od r.1994 odbyt do SR súčasťou štatistiky ZO ČR spracovávanej ČSÚ.