Obchod za bodem obratu. 2 - Straka, M.
Výrazné zmeny v teritoriálnej štruktúre dovozu ČR od r. 1989. Podiel jednotlivých krajín na štruktúre dovozu tovaru a odlišnosti štruktúry tovaru v jednotlivých triedach SITC.