Swapy - Dvořák, Petr
Charakteristika swapu a prehľad jeho základných druhov. Pasívne a aktívne swapy a ich kombinácia. Zvláštne druhy swapov. Možnosti využitia swapov. Možnosti predčasného zrušenia swapu. Vývoj na swapowom trhu.