Slovinsko - země snů pro zahraniční investory
Slovinsko - jedna z najpríťažlivejších krajín pre zahraničný kapitál v strednej a východnej Európe. Objem priamych zahraničných investícií na obyvateľa. Podmienky pre vstup zahraničného kapitálu v Slovinsku. Zameranie súboru opatrení hospodárskej politiky vlády Slovinska. Najväčší zahraniční záujemci o investovanie v Slovinsku.