Summit G-7 v Neapoli Komuniké z neapolského setkání na nejvyšší úrovni
Pracovné príležitosti a hospodársky rast. Obchod. Životné prostredie. Rozvojové krajiny. Jadrová bezpečnosť. Rusko a Ukrajina. Iné krajiny, kde prebieha transformácia. Spolupráca namierená proti medzinárodnému zločinu a praniu peňazí. Budúce stretnutie na najvyššej úrovni.