Trendy světové ekonomiky - Stařík, J.
Významné tendencie vo svetovom hospodárstve. Prognózy vývoja konjunktúry menších krajín západnej Európy. Protikatastrofické záchranné a informačné systémy vo svete a v ČR. Ako predchádzať radiačným haváriám? Chronológia európskej integrácie.