Trendy světové ekonomiky - Bucman, P.
Významné tendencie vo svetovom hospodárstve. Informačné systémy firmy IBM. Hospodárske komory pre podporu podnikania. Ruská ekonomika v polovici r. 1994. Poľnohospodárska produkcia postkomunistických krajín v 90. rokoch. Dlhodobá prognóza svetového dopytu po zemnom plyne.