Rakousko jako člen Evropské unie - Verner, J.
Vstup Rakúska od Európskej únie od 1.1.1995. Očakávané zmeny v obchodnopolitickom režime pre vývoz a dovoz do ČR. Vzájomný obchod Rakúska s ČR. Výmena tovaru a tovarová štruktúra. Obchodnopolitické vzťahy Rakúska s ČR. Zmeny po vstupe Rakúska do Európskej únie. Vývoz do Rakúska.