Autorské právo
Vyhláška ministra zahraničných vecí č.134/1980 Zb. z 8.júla 1980 o Všeobecnom dohovore o autorskom práve revidovanom v Paríži 24.júla 1971. Znenie Všeobecného dohovoru o autorskom práve revidovanom v Paríži 24.júla 1971.