Autorský zákon a súvisiace predpisy - úvod
Úvod k autorskému zákonu a súvisiacim predpisom. Práva, ktoré upravuje platný právny poriadok Slovenskej republiky. Pramene práva v medzinárodných medzištátnych vzťahoch. Zoznam 147 členských štátov Svetovej organizácie duševného vlastníctva k 1. júlu 1994.