Bernský dohovor
Úplné znenie vyhlášky ministra zahraničných vecí č.133/1980 Zb. z 8.júla 1980 o Bernskom dohovore o ochrane literárnych a umeleckých diel z 9.septembra 1886, doplnenom v Paríži 4. mája 1896, revidovanom v Berlíne 13.novembra 1908, doplnenom v Berne 20.marca 1914 a revidovanom v Ríme 2.júna 1928, v Bruseli 26.júna 1948 v Stockholme 14.júla 1967 a v Paríži 24.júla 1971 v znení vyhlášky ministra zahraničných vecí č.19/1985 Zb. z 30.januára 1985.