Podmienky a spôsoby uzatvárania licenčných zmlúv - Füzyová, Ľubica
Technologická inovácia - nákup licencií. Náležitosti, ktoré má obsahovať licenčná zmluva. Upresnenie niektorých bodov licenčnej zmluvy, ktoré by mohli byť problematické. Zmluvné strany. Predmet licenčnej zmluvy. Cena a jej platnosť. Technická pomoc. Voľba meny. Dane. Ostatné body licenčnej zmluvy sa uzatvárajú podľa obchodného zákonníka.