Úplné znenie zákona č.35/1965 Zb. o literárnych, vedeckých a umeleckých dielach (autorský zákon)
Úplné znenie zákona č. 35/1965 Zb. o literárnych, vedeckých a umeleckých dielach (autorský zákon) v znení zákona č.89/1990 Zb., zákona č.468/1991 Zb. a zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.13/1993 Z.z. s výkladom.