Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru - Schronk, Robert
Výkon práce na základe dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Charakter a právna úprava dohôd. Subjekty, objekt a obsah dohôd. Odmeňovanie dojednaných prác. Dohoda o vykonaní práce. Dohoda o pracovnej činnosti. Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru a zákaz konkurencie.