Pracovné právo Rady Európy - Schronk, Robert
Pramene medzinárodného pracovného práva. Prijímanie medzinárodných štandardov v oblasti práce v európskych zoskupeniach. Európske pracovné právo tvorené v rámci Európskej únie a Rady Európy. Hlavné orgány a činnosť Rady Európy. Dohovory prijaté v rámci Rady Európy, ktoré sú najvýznamnejšie pre pracovné právo - Dohovor o ochrane ľudských práv a základných slobôd, Európska sociálna charta, Dohovor o právnom postavení migrujúcich pracovníkov a ďalšie nadväzujúce dohovory.