Ako vyplniť žiadosť o vyplácanie prídavkov na deti a príplatku k prídavkom na deti a preukazovať niektoré rozhodné skutočnosti pre nárok na prídavky na deti
Uplatňovanie nároku na prídavky na deti a príplatku k nim podaním žiadosti - jednotného tlačiva SR. Vyplňovanie jednotlivých častí tlačiva, príklady. Požadované doklady.