Komentár k zákonu NR SR č.194/1994 Z.z., ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré predpisy v oblasti sociálneho zabezpečenia - Buchelová, Jana
Komentár a úplné znenie zákona meniaceho a novelizujúceho niektoré predpisy v oblasti sociálneho zabezpečenia s platnosťou od 1.9.1994.