Komentár k zákonu NR SR o prídavkoch na deti a o príplatku k prídavkom na deti - Štefanovová, M.
Postupne uverejňovaný podrobný odborný komentár a konkrétne príklady k jednotlivým paragrafom zákona č.193/1994 Z.z. z 1.7.1994 spracovaný špecialistami MPSVR SR.