Komentár k zákonu NR SR o prídavkoch na deti a o príplatku k prídavkom na deti - Štefanovová, M.
Odborný komentár k nasledovným paragrafom zákona NR SR č.193/1994 Z.z. o prídavkoch na deti a o príplatku k prídavkom na deti: paragraf 4 Nezaopatrenosť dieťaťa, paragraf 5 Sústavná príprava dieťaťa na budúce povolanie a paragraf 6 Výška prídavkov na deti pri jednotlivých hraniciach príjmu, príklady.