Komentár k zákonu NR SR o prídavkoch na deti a o príplatku k prídavkom na deti - Štefanovová, M.
Odborný komentár k nasledovným paragrafom zákona NR SR č.193/1994 Z.z.: paragraf 7 Spôsob zisťovania príjmu, vyhláška MPSVR SR č.222/1994 Z.z. o spôsobe zisťovania príjmu na nárok na príplatky na deti, paragraf 8 Okruh spoločne posudzovaných osôb na účely zisťovania príjmu, príklady, paragraf 8 Uplatnenie nároku, príklady.