Odborný profil diplomovaného sociálneho pracovníka - sociálneho pedagóga v Nemecku - Šalgovičová, Jana
Kvalifikácia sociálnych pracovníkov/sociálnych pedagógov v Nemecku. Pojem sociálna práca. Úloha odborníkov v oblasti sociálnej práce. Odborné pracovné formy, špecifické odborné pracovné metódy, ktoré používajú sociálni pracovníci. Oblasti sociálnej práce. Zameranie sociálnych pracovníkov.