Mezinárodní firma McLarens European Partners N.V. se představuje i na českém pojišťovacím trhu
Medzinárodná firma špecializujúca sa na problematiku likvidácie poistných udalostí, a to menovite veľkých majetkových škôd - McLarens European Partners N.V. (MEP), pôsobí na českom poistnom trhu prostredníctvom slovenského štátneho podniku Chemat Bratislava. Európske členské poisťovne MEP.