Pojistná politika 1994
Texty prednášok, ktoré odzneli na odbornom seminári o poisťovníctve v rámci veľtrhu FIBEX '94 25. marca 1994 v Brne: Vostatek, J.: České životní pojištění a Česká asociace pojišťoven. Bočinský, V.: Renesance soupojištění v Čechách a na Moravě. Linhof, G.U.: Prodej orientovaný na zákazníka na volném pojistném trhu. Šafanda, V.: Rozvoj životního pojištění.