Pojištění software v SRN
Problematika poistenia software v SRN. Poisťovňa Gerling ponúkajúca poistenie software v rámci globálneho poistenia informačných technológií. Globálna ochrana informačných technológií zahŕňa analýzu a bezpečnostnú koncepciu pre všetky potenciálne riziká a doporučenia v oblasti zábrany škôd, pokiaľ ide o hardware i software.