Komentár k zákonu NR SR č.247/1994 Z.z. o Sociálnej poisťovni - Rusiňák, Peter
Komentár k zákonu schválenému NR SR 24.8.1994 s účinnosťou od 1.1.1995 o Sociálnej poisťovni ako jedinom nositeľovi základného systému nemocenského poistenia (zabezpečenia) a dôchodkového zabezpečenia. Prezentácia filozofie postupu spracovania návrhu zákona.