Rozhodovací a vyjednávací procedury pro transformační procesy - Fiala, Petr
Modelovanie rozhodovacích a viackriteriálnych procesov procedúrami založenými na niektorých princípoch umelej inteligencie. Programový systém a metóda PRIAM - PRogramme utilisant l'Intelligence Artificiele en Multicritere - a procedúra ALOP - Aspiration Levels Oriented Procedure - pre viackriteriálny štruktúrny model. Možnosť ich využitia pre vyjednávanie medzi vládou a odbormi v oblasti dôchodkového zabezpečenia.