Návrh zákona NR SR o posudzovaní vplyvov na životné prostredie - Úradníček, Štefan
Demokraticky chápaný proces posudzovania vplyvov činností na životné prostredie (EIA - Environmental Impact Assesment) so širokým zapojením verejnosti. Subjekty EIA. Predmet a etapy procesu EIA. Proces posudzovania vplyvov činností na životné prostredie podľa návrhu zákona EIA.