Príprava podmienok na uplatnenie zákona NR SR o posudzovaní vplyvov na životné prostredie na Slovensku - Husková, V.
Uzákonením procesu posudzovania vplyvov na životné prostredie nastúpi najdôležitejšia fáza - implementácia EIA (Environmental Impact Assesment) v zákonoch Slovenskej republiky. Vybudovanie integrovaného informačného systému o životnom prostredí. Vypracovanie vhodných kritérií komplexného posudzovania dokumentácie o procese EIA.