Skúsenosti z overovania procesnosti navrhovaného zákona NR SR EIA
Centrum pre posudzovanie vplyvov na životné prostredie pri Katedre krajinnej ekológie PRIF UK v Bratislave spracovalo v r. 1993 formou prieskumu, stav uplatňovania navrhovaného zákona NR SR o posudzovaní vplyvov na životné prostredie v Slovenskej republike. Prehľad vybraných štúdií. Zhodnotenie získaných skúseností.