Tretí sektor na Slovensku a jeho environmentálna súčasť - Gregor, J.
Termín "tretí sektor" vyplýva zo základného delenia spoločnosti na: I. sektor - štátny, II. sektor - podnikateľský, III. sektor neštátny a nepodnikateľský (mimovládne, neziskové organizácie). Organizácie tretieho sektoru. Legislatívne podmienky na diverzifikáciu finančných zdrojov. Problémy tretieho sektoru na Slovensku. Environmentálna súčasť tretieho sektoru.