K modelování příjmových rozdělení lognormálními křivkami - Bílková, Diana
Využitie lognormálneho rozdelenia na konkrétnych ekonomických dátach o čistom ročnom peňažnom príjme na hlavu (získaný z mikrocenzov) v ČR v r.1956-1988. Využitie poznatkov príjmového rozdelenia.