Inteligentní vazby - Jirásek, J.
Ani najväčšie podniky na svete nie sú dosť veľké na to, aby zvládli výskum a výrobu na úrovni najnovších poznatkov a vedomostí. Podniky sa spájajú väzbami inteligentnej spolupráce. Tieto väzby sa nazývajú strategické aliancie.