Project management: projektové riadenie alebo riadenie projektov? - Slamková, E.
Projektové riadenie - samostatná oblasť manažmentu. Anglický výraz Project management možno chápať dvoma spôsobmi: projektové riadenie alebo riadenie projektov. Podstata a poslanie projektového riadenia. Oblasti použitia.