O prevádzkovaní rozhlasového a televízneho vysielania
Úplné znenie zákona č.468/1991 Zb. o prevádzkovaní rozhlasového a televízneho vysielania v znení zákona č.597/1992 Zb., zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.166/1993 Z.z. a zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.325/1993 Z.z.