Elektronické registračné pokladne - Oravec, František
Význam elektronických registračných pokladníc (ERP) pre maloobchodné predajne z hľadiska evidencie, výkazníctva a kontroly. Slovník základných pojmov. ERP a jej časti. Programovanie a príprava pokladne. Registrácia. Účtenka a kontrolná páska. Systémové ERP pre maloobchodné prevádzky. Informačné systémy pre maloobchodné predajne, supermarkety a obchodné domy. Siete ERP. Čiarové kódy. Platobné karty. Elektronické váhy.