Kalkulačné a účtovné postupy pri hodnotení rastlinnej a živočíšnej výroby - Pataky, J.
Evidenčné a hodnotiace procesy v rastlinnej a živočíšnej výrobe. Vypracované návrhy vytvárajú predpoklady pre oceňovanie nedokončenej výroby a následne výrobkov. Výpočet výsledných kalkulácií. Návrh účtovných postupov v podnikovom účtovníctve.