PC pokladne
Čo sú PC pokladne (najprogresívnejší smer vo vývoji techniky pre pokladničné miesta maloobchodných predajní). Porovnanie PC pokladní (počítač doplnený aplikačným vybavením) s elektronickými registračnými pokladňami. Aplikácia PC pokladní v maloobchode (stav zo začiatku r.1994), ich vývoj, popis jednotlivých častí. Prepojenie pokladní, komunikácia. Aplikačné programové vybavenie KASA.