Zmeny v postupoch účtovania v sústave jednoduchého účtovníctva platné v roku 1994 - Poláková, A.
Opatrením MF č.65/396/1994 boli zrušené opatrenia MF SR V/1-31 370/1992 zo dňa 23.decembra 1992 a pre rok 1994 boli pre fyzické osoby účtujúce v sústave jednoduchého účtovníctva ustanovené nové postupy účtovania. Opatrenia MF SR č.65/396/1994 boli uverejnené v č.13-14/94 EPP. Najdôležitejšie zmeny oproti pôvodným postupom podľa jednotlivých článkov.