Daň z příjmů právnických osob státních organizací a obcí ve sféře místních rozpočtů. 2 - Lehkoživ, J.
Náklady (výdavky), ktoré nemožno považovať za náklady spojené s dosiahnutím, zaistením a udržaním príjmov, ich druhy, postupy účtovania a účet účtovej osnovy v príspevkových a rozpočtových organizáciách, okresných úradoch a veľkých obciach. Zvláštnosti v prevádzkovaní hospodárskej činnosti nepodnikateľskými účtovnými jednotkami a obcami.