Daň z příjmů právnických osob státních organizací a obcí ve sféře místních rozpočtů. 3 - Lehkoživ, J.
Sadzby dane z príjmov, údaje pre zostavenie daňového priznania a preúčtovanie daňovej povinnosti a platieb. Správa daní. Vykazovanie dane v polročných zostavách v rozsahu ročnej účtovnej závierky.