Forma vedení vnitropodnikového účetnictví v našich podmínkách. 2 - Schroll, R.
Poznámky k vzťahu finančného účtovníctva a vnútropodnikového účtovníctva podľa právnej úpravy platnej v ČR. Anglické a nemecké ekvivalenty hlavných termínov použitých v príspevku.