Zisk a ztráta jako předmět úpravy obchodního zákoníku, zákona o daních z příjmů a účetních předpisů. III. - 2 - Dědič, J.
Rozdeľovanie zisku v spoločnosti s ručením obmedzeným podľa právnych predpisov ČR.