Účtová osnova a postupy účtovania pre podnikateľov
Zmeny účtovej osnovy pre podnikateľov vykonané Opatreniami MF SR č.65/163/1994 a č.65/395/1994. Účtová osnova v plnom znení. Postupy účtovania pre podnikateľov.