Zavádění hypotečního financování v reformních zemích - Follak, K.P
Predpoklady pre mobilizáciu dlhodobého kapitálu. Riešenie v podobe hypotečných bánk. Hypotečné banky ako doplnok univerzálnych bánk. Požiadavky na zavedenie hypotečného financovania.