Projektovanie systémov riadenia kvality podľa medzinárodnej normy ISO 9004 - Macko, Ján
Zodpovednosť vedenia organizácie za kvalitu výrobkov. Zásady systému zabezpečovania kvality výrobkov. Previerky systému riadenia kvality. Ekonomika zabezpečovania kvality výrobku. Kvalita výrobkov v obchodnej činnosti. Kvalita pri vypracovávaní špecifikácií. Kvalita v podnikovom zásobovaní. Zabezpečovanie kvality vo výrobnom procese. Regulácia výroby. Kontrola a skúšanie výrobku. Kontrola meracích a skúšobných zariadení. Nezhoda, nevyhovujúce výrobky. Nápravné opatrenia. Manipulácia s materiálom a povýrobné funkcie. Pracovníci. Bezpečnosť výrobku a právna zodpovednosť. Štatistické metódy.