Skúsenosti z prípravy certifikácie systému riadenia akosti v a.s. Vzduchotechnika, Nové Mesto nad Váhom Akosť podľa ISO 9000 - Tittoň, T.
Budovanie systému riadenia akosti (SRA) v a.s. Vzduchotechnika Nové Mesto nad Váhom v spolupráci s konzultačnou firmou Proconsult, s.r.o. Bratislava. Organizačné zabezpečenie SRA, zodpovednosť zmocnenca pre akosť, príprava pracovníkov (dlhodobé kurzy pre vybraných pracovníkov, organizované švajčiarskou firmou), náplň vzdelávania. Východiskový stav v dokumentácii SRA. Akosť v obchodnej činnosti, technickej príprave výroby, zásobovaní. Preverovanie SRA, záverečná fáza prípravy k certifikácii, riadenie po získaní certifikátu.