Současné tendence ve vývoji statistického výpočetního prostředí - Řezanková, Hana
Hlavné zmeny a tendencie vývoja v oblasti štatistického spracovania dát na osobných počítačoch. Štatistické výpočtové prostredie - súhrn softwarových produktov systematicky využívaných pre štatistickú prácu (širšie chápanie, všeobecnejšie systémy), alebo priamo vyvinutých pre potreby štatistiky (užší význam). Vývoj, charakteristika a využitie databázových systémov, tabuľkových a textových procesorov a štatistických programových paketov. Štatistické výpočty, okrajovo o grafoch.