Geografická poloha Bratislavy v nových hospodársko - politických podmienkach - Korec, P.
Hodnotenie geografickej polohy Bratislavy. Matematicko-geografická, fyzickogeografická a sociálno-ekonomickogeografická poloha Bratislavy (makropoloha, mikropoloha). Osobitosti polohy Petržalky.