Ekonomický výskum venuje malú pozornosť vonkajším vzťahom a mikroekonomike - Hajnovič, František
Z analýzy Úradu pre spoluprácu v ekonomickom výskume východnej Európy - Cooperation Bureau for Economic Research on Eastern Europe - CBEREE - so sídlom v Berlíne. Poznatky z databázy 640 výskumných projektov evidovaných podľa hlásení pracovísk.