Význam dôvery a rizika pri predaji životnej poistky - Luknič, Arnold Steve
Odpovede na základné otázky osobného predaja poistiek, akými sú dôvera, riziko a paradox dôvery. Prípravné programy poisťovacích agentov v USA. Dôvera ako podmienka úspechu v procese predaja. Nevyhnutnosť obojstrannej dôvery vo vzájomných záväzkoch, v obchodných transakciách medzi klientom a agentom. Dôvera a sklamanie. Predmet dôvery. Reputácia. Zmluva - základ dôvery. Paradoxy dôvery.